21.10.2009

collage


Jeg digger collager og er imponert over butikken Caravan som holder til i Shoreditch i London. De lager de nydeligste collager av sine varer! Emily fra Caravan kreerer de skjønne hjemmesidene også med onlineshop og blogg. Jeg vet hvor jeg skal danse innom ved neste tur til London;) Ønsker dere en fin onsdag! 

7 kommentarer:

Kardemomme sa...

Så fantastisk vakre collager! Skulle ønske jeg kunne kreere noe sånt. Skulle gjerne sittet hele dagen og kost meg med sånne ting..Fikk litt hjertebank da jeg så innlegget om Paris. Den filmen må jeg nesten se snarest. Jeg reiser til Paris med en venninne torsdag om to uker og mye dreier seg om den byen akkurat nå..Samler mest mulig info slik at vi ikke skal gå glipp av noe de 4 dagene vi skal være der. Blir mest markeder, vintagebutikker og cafeer og jeg gleder meg kolossalt :)Ha en fortsatt fin kveld :))

moa sa...

å, de var skjønne ja...mmmm, nydelige, hadde et herlig uttrykk!
..takk for at du deler dette med oss, så gøy å bli introdusert for noe nytt - love it!
du - mente du det småblomstrete i grønt og rosa..? det papiret er kjøpt i papirbutikken på byporten i oslo, iallefall!
..kos deg i kveld - moaklemmer

MiaNostalgia sa...

Flotte collager fra Caravan, men jeg synes dine er ENDA finere :-)

Mina sa...

Fantastiske collager!! Jeg elsker de tapetene til Deborah Bowness!:) Kjempefine! Tror nok kanskje jeg må unne meg en av dem, eller en av disse tapetene med forskjellige rammer på som florerer rundt nå. Fikk vite igår at drømmehuset vårt, kanskje, er rett rundt hjørnet..!(Litt innviklet med mange parter som skal godkjenne før det kan selges). Jeg går litt rundt meg selv om dagen, og klarer nesten ikke å tenke på annet enn det huset.. Håper, håper, håper det blir vårt!!:) De andre bildene her var også supersøte, er de fra design av nettsider? Herlige bilder av dine tre søte små under her!
Ønsker deg en fredfull kveld og en givende morgendag!:)

Stor klem fra meg:)

moa sa...

hei,hei..
så hyggelig da med en kveldhilsen..
skrudde akkurat på pc`en, så det var jo perfekt!
ja men da har de det papiret fortsatt, det var jo bra!
..jo en strikkepause fordi jeg har nettopp "tapetsert" en bitteliten kommode med papir...hihi, fått litt dilla nå, skjønner du :0)
Ja, nei, jeg vet ikke hvordan hm`en min var ment jeg, men...jeg er ikke så kjent med weheartit...da betyr det vel at det er bilder "alle" kan forsyne seg med eller...? ikke for at det egentlig gjør så mye, men...selvfølgelig hyggelig at hun liker bildene...Kjenner du til det?
klemmingser herifra..

kjersti sa...

Hei:)
Utrolig søte collager, fantastiske fargekombinasjoner. Traff meg mitt i hjertet:)
Kjempefin header du har fått deg:)

Nyt kvelden:)

Klem Kjersti

Dans på roser sa...

Åh! Super skjønne collager! =)
Bloggen din er sååååååååå lekker!
Mmmm

Fin torsdag til deg! -ønskes fra meg. =)